Op maandag 18 augustus ging te Zaffelare nogmaals de verenigingenmarkt door. Dit initiatief van de Zaffelaarse Belevenissen ging reeds voor de derde maal door. Net als bij de vorige editie waren ook wij present met voldoende promotiemateriaal van onze club en van de Vlaamse Judofederatie.

Wegens ziekte van zijn dochtertje Linde, moest Nathan op het laatste moment verstek geven. Gert, Ewout, Svea en Erik konden wel aanwezig zijn. Vanaf 17u15 begonnen wij met het opzetten van onze stand. De verenigingenmarkt zelf begon om 18u00. Door het slechte weer en de ietwat afgelegen plaats van de tent kwam er niet zo veel volk opdagen. Toch denken wij dat er wel enkele geïnteresseerden zijn langsgekomen. We shall see….

Enfin,  we zijn als club weer naar buiten gekomen en dit lijkt mij wel het voornaamste.De organisator vertelde dat men volgend jaar opnieuw een optreden zal plannen in de tent om meer mensen naar binnen te krijgen. Wat ons betreft is dit zeker een goed idee. Omstreeks 21u00 hielden wij het voor bekeken en begonnen met de afbraak van onze stand.