Zondag 24 april organiseerde judoclub Bourgoyen een U9 ontmoeting voor de leden van Gentse cubs. Als bevriende club kregen wij ook een uitnodiging en twee van onze leden schreven zich in. Door omstandigheden kwam één persoon niet opdagen, dus moest Airo Van de Capelle de eer van onze club hoog houden.

Marnix en Gauthier stonden in voor een leuke opwarming terwijl de organisatie de poule verdelingen maakte. Vooral het honden en konijnenspel had veel succes bij de deelnemers.

Eens de opwarming gedaan was begonnen de kampen.

Aito mocht, als kleinste van de deelnemers, als eerste beginnen. Hij deed zijn best, maar stond nog wat onbeholpen op de mat. Enkele maanden judo is echt nog niet genoeg om potten te breken. Svea zal wel dat hij enkele technieken probeerde, maar zonder resultaat. Het voornaamste doel van deze ontmoeting was vriendschapsbanden versterken en de jongeren een kans geven om eens buiten hun clubleden te kampen. Iets waar ze heel goed in geslaagd zijn.

Na afloop kregen alle deelnemers een herdenkingsmedaille en paaseitjes van de organisatie. Nog even met zijn allen op de groepsfoto en het was tijd om huiswaarts te treden.