Op zaterdag 03 oktober zakten Pauline Serie en Lucas Handekyn af naar Kemzeke. Het laatste tornooi van dit jaar dat meetelde in de Jeugdtrofee Oost-Vlaanderen.

Lucas was eerst van de partij. Lucas begon sterk aan z’n eerste kamp, Lucas nam steeds het initiatief maar struikelde even waardoor hij in houtgreep kwam te zitten en zich niet meer kon bevrijden. Ook in 2de kamp nam Lucas het initiatief. Deze keer werd hij wel beloond en al vlug stond Lucas op voorsprong, waardoor Lucas verdiend z’n 2de partij won. In de 3de kamp kwam Lucas vlug in houtgreep te zitten en verloor de 3de kamp. Lucas eindigde op een mooie 3de plaatst.

Na Lucas, kwam Pauline in actie. Pauline had er zin in. Begon direct sterk aan haar eerste kamp en won deze met houtgreep. De tegenstanders waren gewaarschuwd. Ook in de volgende 2 kampen presteerde Pauline sterk en won de volgende 2 kampen telkens met Ippon. Pauline eindigde zo op een zeer mooi 1ste plaats. Door deze 1ste plaats schuift Pauline de top 5 binnen in de stand van de jeugdtrofee Oost-Vlaanderen, waardoor ze een ticket behaalt voor het interprovinciaal kampioenschap later op het jaar.