Slechts één van onze judoka’s, Siebe Groenier,  schreef zich in om deel te nemen aan dit tornooi. Svea en Erik gingen mee als begeleiders. Verspreid over drie matten en verdeeld volgens gewicht, namen ruim honderd judoka’s deel aan dit tornooi.
Siebe begon zijn eerste kamp met volle overgave. Hij komt Harai Goshi in maar kan niet scoren. Even later laat hij zich werpen en geraakt in houdgreep. Siebe slaagt er niet in om zich te bevrijden en verliest deze kamp met Ippon.
In zijn tweede kamp valt Siebe aan met Seoi nage en kan de tegenstander werpen. De score is echter onvoldoende en Siebe moet de tegenstander verder op de grond houden tot hij Ippon krijgt.
Zijn derde kamp is heel snel gedaan. Siebe slaagt erin de tegenstander te werpen met Koshi Guruma en scoort Ippon … tot de officials merken de de verkeerde persoon kampte tegen Siebe. Er zat niets anders op dan deze kamp te schrappen en Siebe te laten kampen tegen de juiste tegenstander.
In deze kamp laat Siebe zich in de nek pakken en werpen met Harai Goshi. Daar ook de verkregen score onvoldoende is, moet de tegenstander Siebe de resterende duur blijven controleren op grond.
Siebe moet zich met een derde plaats tevreden stellen.
Een heel dikke proficiat voor Siebe.