Naar jaarlijkse gewoonte gingen wij ook dit seizoen schaatsen op de laatste vrijdag voor de kerstvakantie. Deze maal namen 39 personen deel aan de actie. Opnieuw gingen wij naar de kristallijn te Gent. Sinds enkele jaren zijn er nieuwe uitbaters, en dit laat zich merken in de vernieuwde toestellen voor de kleinsten. Vooral de gele ‘bananen’ hadden behoorlijk wat succes bij de kleinsten (soms ook bij de groteren). Jammer genoeg gingen enkele volwassenen (niet van onze club) erg ruw om met deze attributen, wat voor ongelukken zorgde op het ijs.
Tussen 20u00 en 21u30 was er voor ons tijd genoeg om de benen te strekken op het ijs. Sfeerverlichting, goede muziek (soms) en de mogelijkheid om iets te drinken waren pluspunten op de ijsbaan.

Iedereen ontfermde zich over de kleinsten, zodat allen tijd hadden om zich eens uit te leven op het ijs. Nadien werd er nog eventjes nagepraat in de cafetaria. Alle deelnemers kregen een drankje van de club. Ook volgend jaar zal deze activiteit opnieuw doorgaan. Volgend jaar zal deze activiteit opnieuw doorgaan. Hopelijk ben jij dan ook van de partij?