Net zoals andere jaren ging ook dit jaar opnieuw onze foto wedstijd door. De opgave was heel eenvoudig. “Stuur ons een leuke vakantiefoto op”. Elk lid kon tot twee foto’s insturen. Deze foto’s werden verzameld en doorgestuurd naar een onafhankelijke fotograaf die zijn nummer één en nummer twee aan ons doorgaf. Om volledig objectief te zijn, werd via via een fotograaf aangesproken. Persoonlijk ken ik deze mens ook niet.
Wat was er te winnen? Dit jaar waren er in tegenstelling tot vorig jaar, twee prijzen te winnen. Op de tweede plaats een judogi en op de eerste plaats het lidgeld van sportjaar 2014-2015 gratis. De derde prijs, de sporttas, leek ons wat onzinnig daar iedereen bij de aanvang van het sportjaar een sporttas kreeg van ons.
In totaal kregen wij 31 foto’s binnen, eigenlijk heel weinig volgens het aantal clubleden. Maar goed, er waren diverse mooie foto’s. Eigenlijk was ik zelf blij dat ik geen keuze moest maken. In de loop de maand oktober kreeg ik de uitslag en op vrijdag 17 oktober werd deze bekend gemaakt aan onze leden.
Op een tweede plaats kwam Aiko Sandyck. Zij ontving een judogi volgens maat en kwaliteit.
Céanne Handekyn kaapte de eerste prijs weg en ontvangt een jaar gratis lidgeld.