Net zoals elk jaar wilden wij onze leden en hun naaste familie een gelukkig en gezond Nieuwjaar wensen. Hoe kan je dat beter doen dan met een hapje en een drankje? Dus organiseerden wij ook dit jaar opnieuw eens Nieuwjaarsreceptie. Er schreven zich ongeveer 70 personen in op de lijst. Enkelen lieten op de valreep nog weten dat ze ook zouden komen, zodat er ongeveer 75 aanwezig zijn geweest.
De regen bleef gelukkig uit en de temperaturen waren zoals het hoorde, niet te warm. Mieke had 18 liter verse soep voorzien, ik had 60 liter witte glühwein achter de hand. Als hapjes hadden naast de gebruikelijke chips en nootjes ook stokbrood met kruidenboter op de BBQ en pizza’s uit de oven. Eveneens hadden wij enkele kilo’s snoep voorzien, op een Nieuwjaarsreceptie mag men al eens zondigen. Vanaf 15u00 konden wij de eerste leden en familie onze beste wensen voor 2016 overmaken. Tussen 16u00 en 18u00 stond het terras goed vol. Zowel soep als glühwein stroomden rijkelijk.
In een ontspannen sfeer werd er over vanalles en nog wat gepraat. Kris had een montage voorzien over de Nieuwjaarsduik. met een laptop en extra scherm werd deze ondertussen afgespeeld. Er mag worden gezegd dat de film veel goede kritiek kreeg.