Dank zij de financiële tegemoedkoming van Carosserie Duquenne uit Lochristi, konden wij onze leden een t-shirt aanbieden aan een zeer gunstige prijs. Johnny Duquenne vond dat de club goed bezig was en wilde graag iets doen voor de leden. Na een kort overleg kwamen wij uit om T-shirts aan te bieden aan een heel lage prijs. Met de zomer in het vooruitzicht leek ons dit geen slecht idee.

We vonden een leverancier die deze aan een schappelijke prijs kon bedrukken langs beide zijden. Erik ontwierp enkele opdrukken en een aantal mensen beslisten over het finale ontwerp. Ten slotte werd er gekozen voor T-shirts in Pasific green met een leuke opdruk vooraan en het sponsorlogo en onze websiteadres op de achterzijde. Onze leden kregen enkele weken tijd om te beslissen of ze wel of niet een T-shirt wilden.
In totaal schreven zich 40 leden in om een T-shirt te kopen. Na enkele weken waren deze bedrukt en konden worden verdeeld. Dit gebeurde op vrijdag 24 mei tussen de tainingen door.

Niemand was ontevreden over zowel de kwaliteit als de opdruk. De T-shirts vielen in de smaak bij iedereen.
Nogmaals onze dank aan Carosserie Duquenne om deze actie voor ons mogelijk te maken.

Daar wij de T-shirts verdeelden op woensdag 24 mei, de avond voor een verlengd weekend, waren niet alle leden aanwezig. De leden niet deze dag niet aanwezig waren kregen hun T-shirt later.