Ilse Heylen deed voor de sportclubs opnieuw een heel mooie geste. Zij biedt kalenders 2016 te koop aan tegen de prijs van € 6,00 per stuk. In ruil voor de (voldoende) verkoop komt ze dan gratis training geven aan onze leden.

  • 30 kalenders verkocht:  1u30 training
  • 50 kalenders verkocht:  2u30 training
  • Als wij 60 kalenders kunnen verkopen komt Ilse les geven aan de drie groepen.

 

De kalender is een bureautype (21 cm x 10 cm) en bevat actiefoto’s van haar tijdens haar tornooien. Een leuk gadget voor op je bureau of nachtkastje, en je steunt er onze topatlete mee. Dus waarom niet? Eveneens zorgt Ilse tijdens deze training voor gehandtekende foto’s en is er de mogelijkheid om samen met haar op de foto te staan. Net zoals vorige jaren zal ze daar ruim de tijd voor vrijmaken. Wij zullen per trainingsgroep één T-shirt (of gelijkaardig) verloten onder de leden die een kalender hebben aangekocht.

Vorige jaren was Ilse ook al te gast bij ons. Haar trainingen waren steeds een groot succes bij onze leden. Zij stond altijd heel hoog in de wereldranking, maar wegens blessure begin 2014 dit jaar is ze enkele plaatsen gezakt. Toch blijft zij nog nummer één in Vlaanderen. Momenteel staat zij op de 22ste plaats, zeker niet slecht.

Bestellingen kunnen gebeuren tijdens de trainingen en dit tot en met 18 december 2015. U kunt de site van Ilse ook bezoeken op: http://www.ilseheylen.be

De training met Ilse gaat enkel door als wij voldoende kalenders hebben verkocht! Wacht niet tot anderen een kalender hebben aangeschaft, maar steun Ilse en doe deze kleine moeite. Haar trainingen zijn het zeker waard.