Pauline Serie werd door het provinciaal comitée geselecteerd om deel te nemen aan het interprovinciaal miniementornooi te Schoten. Elke provincie mocht 25 jongens en 25 meisjes opstellen op tegen de andere prvincies te kampen voor de titel.
Samen met coach Svea vertrok Pauline op dinsdag 11 november naar Schoten… wapenstilstand, dus gingen wij kampen J

In haar eerste kamp komt Pauline uit tegen een West-Vlaamse. Pauline komt Koshi Guruma in, maar staat niet volledig voor haar tegenstander. Deze slaagt erin Pauline over te nemen en haar vast te houden met Kuzure kami shiho gatame. Ippon voor de tegenstander.

In haar tweede kamp komt Pauline staat Pauline tegen een kampster van Antwerpen. Ook tegen haar wil Pauline koshi guruma inkomen maar wordt opnieuw over genomen en raakt vast in Gesa Gatame. Ook hier ippon voor de tegenstander.

In haar derde kamp moet Pauline het opnemen tegen iemand uit Limburg. Hier probeert zijn een linkse Koshti Guruma en scoort er yuko mee. Pauline slaagt erin om verder te gaan naar de grond en kan de kamp afmaken met houdgreep (Gesa Gatame). Pauline wint deze kamp met ippon.

Het klassement werd opgemaakt aan de hand van de overwinningen.

Hieronder de uitslagen:

1ste plaats: West Vlaanderen
2de plaats: Oost Vlaanderen
3de plaats: Antwerpen
4de plaats: Vlaams Brabant
5de plaats: Limburg