All onze leden kregen vrijdag 31 januari les van Kenneth Van Gansbeke.

Naast zijn diverse Belgische titels won Kenneth ook diverse internationale tornooien. In 2006 en 2009 behaalde hij een derde plaats op de wereldkampioenschappen. In 2014 won Kenneth The African Open in Casablanca. In 2016 werd hij Europees kampioen in Saarbrücken. In 2018 won hij de European Open van Madrid en won hij een bronzen medaille op de European Open in Glasgow. Nu richt hij zijn pijlen op de Olympische Spelen in Tokio, het thuisland van het judo.

Trainers Erik en Svea kennen Kenneth al tientallen jaren en vonden hem bereid om een les te geven in de club.

Zowel de jongsten als de oudsten waren onder de indruk van Kenneth’s judokunnen. Kenneth paste zijn niveau aan zodat iedereen kon volgen. De technieken waren heel bruikbaar op tornooien, het viel op dat het voor Kenneth efficiënt moet zijn.

Met drie volle groepen had hij zijn werk om iedereen individueel bij te sturen. Gelukkig hielpen de trainers mee om alles in goede banen te leiden.

Na afloop bedankte de club Kenneth met de gebruikelijke fruitmand en kwam overeen dat hij volgend jaar opnieuw zou langskomen. Dit tot grote vreugde van de aanwezigen.