Op maandag 23 november ging er opnieuw een gezamenlijke training door van ons judoplatform. Deze maal was de organiserende club JC Wetteren. De dojo van de club is gelegen in de splinternieuwe sporthal van de gemeente wetteren. Zes van onze leden namen deel aan deze activiteit. JC Laarne kwam ook met drie judoka’s zodat we met ongeveer 17 personen op de mat stonden.
Raymond Van Driessche nam de leiding van de training op zich. Na de (klassieke) opwarming, volgde Ippon Seoi Nage als worp. Weinig tijd later kwamen er houdgrepen en het proberen bevrijden eruit aan bod. Hoofdbrok van de training waren de afwisselingen randori ne waza met randori tachi waza.
Raymond zorgde er wel voor dat de deelnemers regelmatig wisselden van partner. Ook werd erop gelet dat leden van de drie verschillende clubs zoveel mogelijk met elkaar trainen, met eigen leden trainen kan ook in de club.
Na de randori’s was er nog even tijd om de voorkeurtechniek in te trainen (Tokui waza). Onze leden die meegingen waren in elk geval heel enthousiast over de training. De afwezigen hadden ongelijk.