Net zoals vorige jaren organiseerden wij een fotowedstrijd onder onze leden. Onderwerp was opnieuw een mooie zomerfoto. Elk lid kon twee foto’s insturen waarop hij of zij duidelijk zichtbaar zijn. Gans de maand september konden onze leden hun foto’s insturen.

In totaal namen slechts 17 leden deel aan deze wedstrijd. Er werden twee prijzen gegeven. De tweede prijs was een judogi op maat en de eerste prijs integrale terugbetaling van het lidgeld. Zeker de moeiten om een kans te wagen bij deze gratis wedstrijd.
Wegens persoonlijke redenen kon ons vast jurylid dit jaar niet jureren. Dan maar uitkijken naar een ander onafhankelijk persoon die verstand had van fotografie. Erik vond de bedrijfsfotograaf van AM Gent bereid om dit op zich te nemen. Hij had vooral oog voor compositie en techniek van de foto’s.

Een eerste selectie leverde nog zeven foto’s op.
Uiteindelijk werden er twee foto’s gekozen uit deze eerste selectie.
Op de tweede plaats kwam Lore De Peuter (meisje in de spiegel) en op de eerste plaats Alexander Chantzos (jongen in de boom).

Beiden kregen hun prijs overhandigd door Erik op vrijdag 13 oktober. (Niet elke vrijdag de 13de is een slechte vrijdag …).