Op woensdag 3 juni namen wij opnieuw examens af bij onze leden. Wie voldoende wachttijd had en de leerstof beheerste, kon zich aanbieden voor graadverhoging. In totaal schreven zich zevenentwintig leden in op de lijst. vierentwintig van hen namen effectief deel aan het examen, allen slaagden in hun opzet, al moesten wij vier van onze leden delibereren.

Met vier tafels en vijf examinatoren verliep het examen redelijk vlot. Gert, Nathan & Ewout namen het leeuwendeel van de examens voor hun rekening. Erik en Svea namen de hogere examens af. Het merendeel van onze leden legde een goed examen af. Er waren zelfs enkele uitschieters die een prachtig examen aflegden. Het was heel duidelijk zichtbaar wie een tandje heeft bijgestoken en voor wie het eigenlijk nog wat te vroeg was om het examen af te leggen

Wegens familiale redenen en wegens zieke vroegen enkele leden aan om het examen een week vroeger of twee dagen later te mogen afleggen. Daar wij geen onmensen zijn werd dit toegelaten. Wij willen er echter nogmaals op wijzen dat deze werden goedgekeurd als uitzondering. Het is voor iedereen makkelijker om de examens af te leggen op de dag zelf.

Iedereen weet ondertussen al dat men ten aller tijde vragen over techniek mogen gesteld worden aan onze lesgevers en zwarte gordels. Zijn zullen u met plezier helpen. Indien zijn zelf het antwoord schuldig zouden blijven, wat ons ten zeerste zou verwonderen, zal dit worden verder gevraagd en zal zo snel mogelijk een antwoord worden gegeven.

Volgende leden slaagden voor hun examen:

6de kyu – Wit/gele gordel
Pynaert Prieel
De Lange Vinsent
Blondeel Lotte
Sobrie Josefien
Van Kerckhove Kobe
Michiels Victor

5de kyu – Gele gordel
Drieghe Senne
Groenier Siebe

4de kyu – Oranje gordel
Van Parys Jordy
Van Hecke Dries
Duquenne Rune
De Keyster Arne
De Peuter Tibo
Sandyck Aiko
Stas Marit
Denorme Margot

3de kyu – Groene gordel
Handekyn Lucas
Serie Pauline
Boone Arne

2de kyu – Blauwe gordel
De Keyster Britt
Van Hecke Ginny
Bogaert Izaak
Tuytte Victor
Clement Robin

Van harte proficiat!