Woensdag 30 januari namen wij examens af bij onze leden. Deze dag was er geen training.

Om de examens te laten doorgaan in alle sereniteit, werd er ook niemand toegelaten in de hall voor de dojo. Enkel examinatoren en leden werden in de zaal toegelaten.

27 leden schreven zich in om deel te nemen. Het overgrote deel van de deelnemers kwam uit de eerste groep.  Nathan, Ewout, Mike Svea en Erik namen de taak van jury op zich.

Opnieuw mochten wij enkele heel goede examens afnemen. Sommige leden verrasten ons werkelijk. Tijdens de les spelen en amper opletten, maar tijdens het examen een feilloos parcours afleggen.
Anderzijds moesten wij ook vaststellen dat sommige leden de leerstof amper of niet beheersten. Tot onze spijt konden wij hen dan ook niet laten slagen voor dit examen.
Wie slaagde kreeg zijn graad en diploma op vrijdag 1 februari. Wie niet slaagde krijgt eind dit seizoen een tweede kans.
Wij willen er nogmaals op drukken dat de examenleerstof moet gekend zijn op het examen. Daar wij bij de kleinsten hier en daar wat kunnen helpen, doen wij dat bij de groteren helemaal niet meer.

Vragen over de stof kunnen ten aller tijde gesteld worden aan de trainers of zwarte banden, zij zullen u met plezier helpen.
Hieronder de resultaten:

Slaagden voor 6de kyu – Wit-gele gordel
Van Acker Kobe
Bossaer Wolf
Stas Jorun
Vandekerckvoorde Linde
Atmaca Turap-Ali
Van de Capelle Aito
Rosseel Elise
Rosseel Lars
Goethals Mathis

Slaagden voor 5de kyu  – gele gordel
De Witte Merel
Vochten Wannes
De Walsche Gilles
Martens Jayden
Mathys Xander
Maiheu Noor
Maiheu Miel
Lemmerling Maxime
Goethals Lucas
Cielen Jonas
Van Woensel Axl

Slaagden voor 3de kyu – groene gordel
Callebaut Jules

Slaagden voor 2de kyu – blauwe gordel
Drieghe Senne
Chantzos Achilleas