Deze week is de laatste trainingsweek van 2013. Tijdens de kerstvakantie liggen wij stil. Bij deze een laatste oproep om tijdig in te schrijven voor onze activiteiten.

1. Training met Ilse Helyen

Wij verkopen kalenders en gepersonaliseerde foto’s van Ilse aan € 6,00. De opbrengst gaat integraal naar Ilse, om haar financieel te steunen. Wie de kalenders besteld (via de inschrijflijst in de club), maakt kans op een mooi cadeau. Je kan hier alles nog eens rustig nalezen.

2. Schaatsavond – € 6,00 pp

Wie wenst mee te gaan, gelieve het te laten weten ten laatste op vrijdag 20.12.2013. Concrete afspraken vind je hier.

3. Nieuwjaarsduik – € 6,00 pp

Zaterdag 21.12.2013 schrijven wij in en geven het aantal eters door aan het restaurant. Deze week is het de laatste kans om in te schrijven. Meer info vind je hier

4. Nieuwjaarsreceptie

Eveneens dit weekend geven wij de bestelling door in functie van het aantal deelnemers. Wie wenst te komen en een glaasje mee te drinken kan zijn naam invullen op de lijst die ter beschikking ligt tijdens de trainingen.

5. Paasweekend Buikberg

Tot op heden hebben wij nog geen enkele inschrijving ontvangen. (behalve wijzelf, Svea en Ewout dan). Er zijn 40 plaatsen vrij voor een leuk weekend dichtbij.
Laat ons tijdig weten wie mee wil, anders moeten wij het weekend annuleren. Het verloop van het weekend kan je hier nalezen.