Als afsluiter van het sportieve jaar organiseerden wij een clubuitstap naar Bellewaerde. Om het wat na de examenperiode te plannen werd 30 juni als datum vooruitgeschoven. Erik had zijn best gedaan om aan kaarten te geraken met een mooie korting. Waar de toegang normaal gezien € 32,00 per persoon is, had Erik kaarten voor € 25,00 per persoon. Hopend op heel wat belangstelling moesten wij vaststellen dat er zich slechts 17 personen inschreven om deel te nemen.

Dus gingen wij op stap met een heel beperkte groep. De dag was alvast goed gekozen want het was gloeiend heet in het park. De temperaturen gingen makkelijk richting de 30°C.

Daar de groep te klein was om te splitsen, bleven wij grotendeels samen. Terwijl de enen een attractie deden, bleven de andere wachten en omgekeerd.

Ondanks het goede weer was er relatief weinig volk in het park. Miss dat de eerste vakantieuittocht daar een rol in speelde?

Omstreeks 10u00 kwamen wij aan en konden het park betreden. De deelnemers hadden het erg naar de zin, vooral de korte wachttijden maakten het extra leuk. Langer dan 15 minuten aanschuiven was er niet bij, meestal konden wij zelfs onmiddellijk op de attracties.

De lunch namen wij gezamenlijk op één van de vele pleintjes die het park te bieden heeft.

Sinds enige jaren merken wij dat er steeds minder interesse is in de groepsactiviteiten van de club.
Wil dit zeggen dat wij deze beter niet meer laten doorgaan, of is het louter toeval en een slecht gekozen moment?