bellewaerde_logoZoals reeds eerder per e-mail gemeld gaan we op zondag 19 mei naar Bellewaerde te Ieper. Wie wenst mee te gaan kan dit aan sterk gereduceerde prijzen (€ 22 pp). Normale toegangsprijzen zijn € 30 – € 31/pp. Leden die dit jaar minimum twee tornooien meededen mogen, als beloning voor de goede prestaties, voor € 15,00 deelnemen.

Wij vertrekken aan de sporthal om 09u00 stipt. En zijn vermoedelijk terug om 18u00 – 19u00. Gemakkelijkheidshalve vragen wij aan iedereen om een picknick te voorzien. Wij zouden tegen de middag gezamenlijk eten op een rustig plaatsje in het park.

In het park zullen wij ons opdelen in enkele groepen, die elk hun eigen attracties kunnen doen. Elke groep zal worden vergezeld van een begeleider en enkele ouders. Zoals gewoonlijk zullen genomen beelden (foto, video, …) worden gebruikt door de club. Dit kan zijn in het clubblad, op de website,…

Op praktische redenen vragen wij om in te schrijven ten laatste op woensdag 8 mei. Wij moeten ons deelnemersaantal doorgeven en de kaarten bestellen om van de extra kortingen te kunnen genieten.  Eveneens vragen wij om de betaling in orde te brengen bij de inschrijving.

U kunt het park voordien ook virtueel bezoeken op hun website: http://www.bellewaerdepark.be/nl

Inschrijven kan via dit formulier