Met een bang hart was het afwachten welk weer wij zouden krijgen op onze clubuitstap. De dagen ervoor waren koud en nat. Op zondag 19 mei echter, scheen de zon.  Achtendertig mensen scheven zich in om met ons een bezoek te brengen aan Bellewaerde te Ieper. Daar men een grillige koude dag voorspelde, waren er weinig andere bezoekers in het park.

De attracties waren geschikt voor jong en oud. Regelmatig verdeelden wij ons in enkele groepen, die elk een andere attractie deden. Er werd steeds op iedereen gewacht om verder te gaan. De groep bleef zodoende goed bijeen. De lunch gebruikten wij in de volle zon op een terras. Heerlijk in de volle zon.

In de namiddag kwamen meer waterattracties aan bod. Droog blijven was bijna onmogelijk. Gelukkug scheen de zon volop om ons te drogen. Afsluiter was de treinrit doorheen het ‘dierenpark’. Veilig achter glas reden wij tussen leeuwen en tijgers. Voor wij het wisten sloeg de klok 18u00 … sluitingstijd voor het park en tijd voor ons om naar huis te keren.