Zoals in vorig clubblad vermeld starten wij dit jaar met een puntensysteem voor onze leden. Door deelname aan de gemeenschappelijke trainingen van het judoplatform of behalen van een medaille op tornooien kun je punten verzamelen. Deze zijn gedurende het sportseizoen geldig maar kunnen niet worden overgezet naar het volgende jaar. Wij weten dat er een groot verschil is in de tornooien voor de jongeren en de volwassenen. Ook kan niet iedereen evenveel tornooien meedoen, omdat er gewoon te weinig worden georganiseerd (bvb U9). Toch zijn we van mening dat een kleine korting beter is dan geen korting.

Eveneens zijn deze punten een stimulans om de trainingen enerzijds en tornooien anderzijds mee te doen. Op het einde van dit sportseizoen zullen wij het systeem evalueren. Indien dit nodig mocht blijken zullen wij het bijsturen of aanpassen. Op regelmatige tijdstippen (lees per clubblad) zal de puntenstand worden gegeven.

Wat kun je doen met deze punten? Deze zijn om te ruilen tegen korting voor onze clubuitstap. Leden weten dat wij op het einde van elk sportjaar een dierenpark / pretpark bezoeken.

Via de verdiende punten krijg je korting op deelname hieraan.

20 punten: 100% korting
15 munten: 75% korting
10 punten: 50 % korting

Hoe kan ik de punten verdienen?
Wij hebben gezocht naar een systeem waarbij iedereen die het wil minstens 50% korting moet kunnen behalen. De verdeling is als volgt:

Provinciaal kampioen: 5 punten
Regionaal kampioen: 10 punten
Belgisch kampioen: 15 punten

Eerste plaats op een tornooi: 3 punten
Tweede plaats op een tornooi: 2 punten
Derde plaats op een tornooi: 1 punt

Deelname externe trainingen: 1 punt per training
Speciale trainingen / gelegenheden. Dit zal worden meegedeeld bij de uitnodiging.