Om onze zwarte gordels te bedanken voor de hulp afgelopen seizoen en de richting van de club voor het komende seizoen te bespreken organiseerden wij ook dit jaar opnieuw een Black Belts Barbecue.

Deze ging door op 29 juni 2019.

Wegens andere verplichtingen kon niet iedereen aanwezig zijn. Slechts zeven van de elf zwarte gordels waren present. Wie kon mocht een partner / invité meenemen. In totaal waren er dus negen volwassenen aanwezig. De zon scheen volop en er werden enkele party tenten opgezet om toch wat schaduw te voorzien.

Er werd gestart met een biertje uit de streek. Rosse Rakker, gebrouwen door Robbe Schepens. Dit is niet in de handel verkrijgbaar, maar Erik slaagde erin om enkele flesjes te bemachtigen. Ondertussen voorzagen we ook diverse hapjes en versnaperingen.

Eens aan tafel kwamen de gesprekken snel los. Had men veel te vertellen of speelden de biertjes een rol, geen idee J.

Erik kon, als kok van dienst, niet veel deelnemen aan de gesprekken. Hij had de handen vol met het klaarmaken van de diverse gerechten en hoorde af en toe flarden van de gesprekken. Zelf kon hij er amper aan deelnemen. De gasten kregen meer dan voldoende eten en konden volop genieten, dat was wat telde.

Door de warmte werd er vooral veel water gedronken, af en toe een biertje maar geen wijn. Het werd een gezellige bedoening met heel wat anekdotes.