De werkzaamheden aan de nieuwe zaal schieten goed op (de vooruitgang kunt u volgen op deze site: Clubinfo – Dojo). Dat brengt met zich mee dat we, zoals vroeger reeds verteld, enige tijd niet in de zaal zullen kunnen om te trainen (de aannemer’s moeten verbindingen maken tussen de polyvalente zaal en de nieuwe judozaal, het dak aanpakken, ventilatie steken, …).

Uiteraard zullen ze de nodige werken zo snel mogelijk uitvoeren, maar een tijdelijke stop in de trainingen is te verwachten. Blijf zeker de site in de gaten houden alvorens te komen trainen. Als wij iets horen laten wij het zo snel mogelijk weten.

Let op! Nog geen paniek, er is nog geen concrete datum vastgelegd!

Svea kwam op het idee om een andere activiteit (gezelschapsspelletjes) te doen als wij niet kunnen trainen. Wij zouden dit bvb kunnen doen in de cafetaria. Wie hier aan wenst deel te nemen, graag een seintje tijdens de trainingen.

Ik kreeg onderstaande mail van de sportfunctionaris met de vraag om iedereen hiervan op de hoogte te houden. Bij deze 🙂

 

Beste,

De werkzaamheden aan de nieuwe gevechtssportzaal vorderen goed, maar dit betekent eveneens dat ‘binnenkort’ de polyvalente zaal een periode niet beschikbaar zal zijn voor de ‘dagelijkse’ activiteiten
Het betreft hier immers dakrenovatie, plaatsen ventilatie, plaatsen dakkoepels, vals plafond, … enz.

We proberen die periode zo kort mogelijk te houden en brengen  jullie hiervan tijdig op de hoogte!
Gelieve uw leden, trainers, … hiervan reeds te verwittigen  aub. Met dank !

Groeten,
Peter Geers
Sportfunctionaris Lochristi