Judoclub Lochristi krijgt les van meester Ikeme
Udoka Sunday Ikeme, technisch directeur judo van de Balearen kwam vrijdag 25 januari les geven aan de leden van onze club. Samen met Paoloma Pizà en hun wederhelften logeren zijn bij Erik thuis. Udoka, een vriend van onze hoofdtrainer Erik, verbleef in ons land om deel te nemen aan het 11de Eurometropole masters te Rijssel. Uiteraard kon een gasttraining in de club niet uitblijven.
Udoka leerde de leden van de judoclub zijn manier van Uchimata (een binnenwaartse dijworp). Vanuit diverse posities toonde Udoka hoe je de tegenstander kunt vloeren met deze beweging. Vooral de kracht en snelheid van deze judoka sprongen in het oog. Ook zijn souplesse was om U tegen te zeggen.
Na de technische kant van de training, was er ook nog tijd voor de oefenkampen. Velen konden zich meten in deze kampen met Udoka, weinigen zagen kans om hem te vloeren.
Wie er niet bij kon zijn kreeg nog een kans in Gent Drongen. Daar kwam Udoka maandag les geven van 18u30 tot 20u00.
Na de training kreeg de club opnieuw de uitnodiging om met een groep leden deel te nemen aan het open kampioenschap van de Balearen in mei dit jaar. Net zoals vorige jaren zullen de deelnemende leden bij Paloma logeren.

[gdl_gallery title=”GALLERY_TITLE” width=”IMAGE_SRC” height=”IMAGE_HEIGHT” ]