Woensdag 31 mei namen wij opnieuw examens af in de club. Leden die voldoende aanwezigheden hadden en voldeden aan de voorwaarden konden zich inschrijven op de lijst. Het weekend ervoor werd er alvast veel afgesproken om met elkaar te gaan trainen. Wij kregen diverse foto’s van onze leden die buiten aan het trainen waren op oude dekens.

Om de leden niet te storen tijdens het examen werd er deze dag geen les gegeven en gingen de examens door achter gesloten deuren. Enkel de deelnemers en de examinatoren mochten aanwezig zijn in de zaal. Gert nam examens af bij de kleinsten, Ewout nam de tussengroep voor zijn rekening en Svea en Erik ontfermden zich over de examens voor bruine gordels.

In totaal slaagden 19 van onze leden in hun opzet.

Het viel duidelijk op wie voor het examen had gestudeerd. Regelmatig zagen wij personen die een heel mooi examen aflegden. Anderzijds waren er ook mensen die het slechter deden dan verwacht. In totaal moesten wij vier mensen delibereren. Twee van hen kregen een restrictie van één jaar extra wachttijd voor hun volgende gordel. Tot onze verrassing kregen wij op een examen bruine band een techniek te zien die wij zelf nog niet kenden. Een goede manier van aanval bij een tegenstander die in vierpuntensteun zit.

Slaagden voor 5de kyu – gele gordel:

Bijn Milan
Callebout Jules
De Peuter Lore
Schepens Lucas
Van Damme Elise
Van Vaerenbergh Senne
Vandekerckvoorde Lars

Slaagden voor 4de kyu – oranje gordel:

Uyttenhove Wolf

Slaagden voor 2de kyu – blauwe gordel:

Chantzos Alexander
Chantzos Konstantijn
Handekyn Lucas
Maes Tine
Schepens Robbe
Van Hecke Dries

Slaagden voor 1ste kyu – bruine gordel:

Serie Pauline
Tuytte Viktor
Van Der Linden Wout
Van Der Linden Edger
Van Hecke Ginny