Voor de vijfde keer al ging onze jaarlijkse Black Belts Barbecue door.  Een gelegenheid voor ons om onze zwarte gordels eens in de watten te leggen en afspraken te maken voor het komende seizoen.

Waar wij 8 black belts en partner verwachten, konden door omstandigheden maar 5 van hen aanwezig zijn. De rest verontschuldigde zich.

Plaats van het gebeuren was de kaaswinkeldreef 4 te Lokeren, bij Erik thuis.

Op zaterdag 7 juli omstreeks 12u00 was iedereen aanwezig en werd aperitief met bijhorende hapjes geserveerd. Meteen werd de houtskool aangestoken om te kunnen grillen. Kippenpootjes werden als eerste op de rooster gelegd om te kunnen serveren bij de bubbels.

Bij dit glaasje frisse bubbels begonnen de tongen los te komen en werd de sfeer ontspannen.

Na een uurtje kon het grillen beginnen.  Er waren diverse soorten vlees, groeten, aardappelen en pasta voorzien. Eveneens konden de gasten kiezen uit diverse sausen. Ook was er een ruime keuze uit dranken, van wijnen tot bier, frisdrank tot water. Iedereen vond wel zijn / haar goesting.

Er was ruim voldoende zodat niemand de tafel moest verlaten met honger. Zowel worst, steak, spareribs, kotelet en lamfilet passeerden de revue.  Eten in overvloed dus.

Svea en mieke hadden ook nog dessert voorzien voor bij de koffie of thee. Ruim genoeg om er een gezellige BBQ van te maken.