We hadden besloten om de mooiste dingen uit België te laten zien aan onze Portugese gasten. Daar we een ganse dag de tijd hadden wilden we een dierentuin bezoeken. Welk park is nu beter geschikt om te tonen dan Pari Daiza?

Svea, Ewout en de kids waren ook afgekomen. Eerst samen ontbijten en dan met twee wagens de trip aanvangen.

Omstreeks 8u15 vertrokken we richting Brugelette voor een bezoek aan het park. We waren relatief vroeg en hadden geen last van files.

Het park heeft zoveel te bieden dat we niet alles konden laten zien. Toch waren Dinis en Sandrine enorm tevreden over wat zij gezien hadden. De mooie omgeving met de dieren is om trots op te zijn. Ook konden de kinderen zich uitleven in de speeltuin onder een blakende zon. Toen de ‘grotere kinderen’ een beer zagen konden ze het niet laten om de favoriete worp in te komen.

Maar het meest spectaculairst vonden ze de roofvogelshow. Wie deze ooit heeft gezien weet dat de vogels werkelijk net over de hoofden van het publiek vliegen.

Omstreeks 17u00 begon het weer om te slaan en even later begon het te watergieten …

Kletsnat kwamen wij aan bij de wagens. De tocht ging richting Ewout en Svea’s huis waar we samen zouden eten. Er werd afhaal Chinees voorzien voor iedereen.

Ook nu kwamen de gesprekken goed op gang. Dinis en Sandrine toonden nogmaals hun dank voor de mooie dag. Volgens hen was dit het mooiste park dat ze ooit gezien hadden.

Er werd verder ook nog gewerkt aan de plannen om met een delegatie bij elkaar te gaan trainen, de trainingen voor de komende week werden besproken en de onduidelijkheden werden weggewerkt.

Toen het bedtijd was voor de kids gingen wij naar huis om er nog even te bekomen van de lange dag. Morgen staat een bezoek aan Gent op het programma en training in Gent Drongen.

#BeActive #sportersbelevenmeer