Deze maal deden drie van onze leden mee. Het tornooi vond plaats op zaterdag 3 mei in het Provinciale Domein Puyenbroeck. Wederom was het Svea die de coaching op zich nam.

Dries Vandewalle begon zijn eerste kamp en kreeg al snel twee maal yuko tegen door O Soto Gari van de tegenstander. Dries probeerde Ippon Seoi Nage in te komen, maar kon niet scoren. In zijn tweede kamp slaagt hij erin om Waza Ari te behalen met O Goshi. De tegenstander kan Dries echter om de grond houden en krijgt de Ippon toegewezen. In zijn laatste kamp kan Dries Waza Ari behalen met Ippon Seoi Nage. Als de tegenstander even later Dries kan werpen met O Soto Gari, krijgt hij er Ippon voor. Dries deed echt zijn best maar mist nog competitie ervaring.

Pauline Serie raakt in haar eerste kamp in houdgreep en slaagt er niet in zich te bevrijden. In haar tweede kamp is het haar beurt om de tegenstander vast te houden met Gesa Gatame en de Ippon binnen te halen. Haar derde kamp is zowat een copy van haar tweede. Heel snel kan Pauline de tegenstander vasthouden met Gesa Gatame en Ippon behalen.

Lucas Handekyn heeft niet zijn beste dag. Zijn eerste tegenstander kan Lucas al snel werpen met Ippon Seoi Nage, wat hem Waza Ari opleverde, en verder afmaken op grond met Gesa Gatame. De tweede tegenstander van Lucas kan hem werpen met een heupworp en blijven houden met Gesa Gatame. In zijn derde kamp wordt Lucas geworpen met Koshi Guruma en verliest met Ippon.